Ik wist niet dat KLEUR zoveel invloed heeft op de keuzes die we dagelijks maken, op de sfeer in huis en hoe wij onze plek kunnen innemen.

Tot dat ene moment…..

Toen ik me in 2017 opgaf voor een opleiding KLEUR & PSYCHOLOGIE voelde het voor het eerst alsof ik mezelf en anderen aan de hand van kleur begon te begrijpen. Een nieuwe wereld ging voor me open en ik bloeide helemaal op want ik besefte hoe belangrijk kleur was bij het maken van keuzes, hoe we ons gedragen en voelen.  Van jongs af aan was ik namelijk altijd al gevoelsmatig bezig met ruimtes in huis fijn maken, met styling, met kleding en wat ik daarmee uitstraalde. Onbewust was ik altijd bezig met mijn plek die ik niet zo goed kon vinden, niet alleen in huis, maar ook bij mensen en op werkgebied.

.

Alle opleidingen die ik volgde in de mode, interieurontwerp, styling en de veilige keuze van secretaresse leidde me er uiteindelijk naar om mijn hart te volgen. Beter laat dan nooit, zeg ik maar, want als moeder van 3 geweldige jongens wilde ik natuurlijk niet alleen tegen hun zeggen dat ze hun hart mogen volgen, maar dan moet je het zelf ook durven, toch? 😉

.

“De verandering waar je naar op zoek bent, zit in de kleur die je NIET mooi vindt’

Ilonka

Mijn naam betekent fakkel en stralend licht!
Ik leef mijn naam vaak voluit)

Al mijn kennis over KLEUR geef ik graag met liefde en veel plezier door aan anderen. KLEUR is verbonden met mijn 9 Vuur element en met mijn 3 Hout binnenwereld hou ik enorm van ontwikkeling en onderzoeken hoe dingen werken. Voor wie een beetje bekend is met Nine Star Ki. 

Wie ben ik nog meer?
Moeder van 3 grote jongens van 24, 22 en 18 jaar en getrouwd met mijn jeugdliefde, de vader van onze boys.
We wonen in een voormalig schoolgebouw in het Zeeuwse Groede wat ik aan de hand van Feng Shui heel gezellig, sfeervol en kleurrijk (hoe kan het ook anders) heb ingericht. We hebben 2 lieve bruine labradors waarmee ik heel graag wandel. 

Ik hou van fietsen en steden bezoeken omdat het zo lekker de balans is met de rust van Zeeland. Ik hou ook van de warmte in Portugal, Spanje en Italie en gezellige etentjes met ons gezin, familie en vrienden. 

In mij huist een grote kennis van conceptual Feng Shui, Nine Star Ki, Human Design, de 5 elementen en alles verbind ik eenvoudig met kleur aan elkaar omdat KLEUR de rode draad is van alles.

E-book

Colours of Joy

Wist jij dat kleur bepalend is voor je plek in het leven, privé en zakelijk? Het heeft een grote invloed in hoe we communiceren met anderen, tegen onszelf praten, hoe we overkomen op anderen en hoe we ons voelen.

Met andere woorden; wanneer je kleur heel bewust inzet creëer je balans in huis, leven en werk.

BEN JIJ BENIEUWD NAAR DEZE KENNIS VAN KLEUR?
JE LEEST HET IN HET EBOOK: “HAPPY COLOURS, HAPPY LIFE”

Colours by Design

Workshop

Je bent vrouwelijk ondernemer en bent al een beetje of goed bekend met eigen Human Design blauwdruk!

Wat je heel graag wilt weten is hoe jouw design verbonden is met kleur, dan is Colours by Design écht iets voor jou. 

Home of Joy

Interieur-/Huisadvies

Jouw huis voelt niet helemaal goed en je merkt dat het heel veel effect heeft op jou, op je keuzes en hoe jij je voelt. Jouw huis is de basis van alles wat je doet, wat lukt en wat niet.

Home of Joy is echt iets voor jou als je wilt begrijpen wat er onder de oppervlakte speelt, hoe dat jou beïnvloed en hoe je die stroom goed inricht en stuurt.

Colours of Joy

Kleuropleiding

Je bent interieurontwerper, styliste, Feng Shui adviseur of werkt op andere manieren al met kleur en wilt graag de diepere betekenissen van kleur leren begrijpen en toepassen.

Leer hoe kleur werkt vanuit de psychologie in combinatie met de 5 elementen, de 5 zintuigen en hoe je het nog makkelijker kunt combineren en adviseren.

Aanbod

Colours by Design
Colours of Joy
Home of Joy

Navigatie

Agenda
Over mij
Contact